Massatge Punts Marmas

Mitjançant les tècniques d’amassament, digitopuntura i fricció, es treballa sobre el sistema circulatori, limfàtic, emocional, subtil o energètic i muscular, ajudant a eliminar la fatiga, tant mental com física, i proporcionant resistència davant la manca d’harmonia i les malalties. El massatge estimula la producció d’anticossos i enforteix els components vitals del cos. Aquest massatge requereix treballar el cos sencer amb olis càlids especials i estimula o massatge dels punts “marma” al cos. D’acord amb la constitució ayurvèdica o malaltia, s’usen diferents olis. Aquest tipus de massatge estimula o regenera la pròpia energia, i li dóna a la persona més energia vital. Treu els bloquejos dels punts “marma” i dóna una relaxació física i psicològica alhora que força.

 

BENEFICIS DEL MASSATGE DE PUNTS MARMAS:

Aquest massatge millora la circulació sanguínia i el sistema limfàtic, equilibria els set teixits “dhatus” i també els “nadis” (canals energètics en el nostre cos), estimula els punts “marma” i augmenta el “prana” (energia subtil). Aquest tipus de massatge ajuda a les persones amb problemes d’esquena, hèrnia discal, reumatisme, paràlisi, mal de cap, problemes musculars, ansietat, problemes sexuals, asma, problemes d’anorèxia, bulímia, i excés de pes.
El massatge, practicat amb regularitat, ajuda a equilibrar els tres humors corporals, coneguts en Ayurveda com “doshas”: “Vata”, “Pitta” i “Kapha” i també estableix l’equilibri entre els tres principis fonamentals de la ment: “Sattva”, “Talls” i “Tamas”.

TOP