Massatge de Pindes

Les pindes són un tipus de massatge realitzat amb unes bossetes d’un teixit natural (normalment cotó o lli) farcides d’herbes aromàtiques, plantes medicinals, arròs i olis essencials. Aquests elements s’escalfen i s’introdueixen en la bosseta, que s’utilitza com a eina per a realitzar el massatge, efectuant pressions en diferents llocs. Amb les pressions s’aconsegueixen dos efectes: l’efecte del massatge, en tractar el cos; i l’efecte de l’aromateràpia, a causa dels olors que emanen dels elements introduïts en les Pindes.
Un massatge amb Pindes aportarà una acció hidratant i desintoxicant per a la pell i a més a més aportarà a l’organisme una profunda relaxació, millorant, sobretot, l’estrès, l’insomni i els problemes reumàtics. El tipus d’herbes aromàtiques i medicinals que componen la Pinda estarà determinat pel tipus de tractament que volem realitzar, estimulant o relaxant. Els saquets que contenen els elements seleccionats, s’escalfen per a fer que s’alliberin els actius de les plantes i permetin així que penetrin en l’organisme. La seva base habitual és l’arròs, amb el qual es combinen les diferents herbes.

 

BENEFICIS DEL MASSATGE DE PINDES:

  • Alleuja molèsties i dolors.
  • Efecte desintoxicant de la pell i l’organisme.
  • Efecte relaxant del cos (músculs, tendons i articulacions) i la ment.
  • S’absorbeixen les propietats de les plantes utilitzades, i s’afavoreix l’acció de termoteràpia superficial que actua sobre els porus de la pell, facilitant així l’acció i absorció de les propietats de les plantes.
  • Acció hidratant.
  • A nivell sedatiu, la col·locació de les pindes en punts estratègics del cos ajuda no només a la relaxació profunda, sinó també a contenir i alleujar molèsties i dolors, alleujant molt els estats d’estrès, tant físic com mental.
  • Antiinflamatori.

El massatge amb Pindes està especialment indicat per a situacions d’estrès i en moments en què el nostre organisme necessita ser mimat. A més, està especialment indicat per a aquelles persones que pateixen insomni, ja que la combinació del massatge amb les herbes genera una sensació plaent al cos, que provocarà una plàcida sensació de son a l’hora d’anar al llit.

TOP