Massatge Abhyanga

La paraula abhyanga prové de l’arrel sànscrita “abhyanj” que significa untar o ungir, mitjançant la utilització d’olis vegetals que són un vehicle de purificació i desintoxicació per a l’organisme. De tots els òrgans sensorials, el del tacte és el més penetrant i està associat de manera inseparable, amb la ment. Harmonia i relaxació es combinen durant una sessió d’aquest massatge, aconseguint el tan anhelat equilibri físic i emocional.

Un massatge “abhyanga” és una autèntica cura “energètica” que regularitza les funcions físiques i psíquiques restablint el benestar, mitjançant l’harmonització de la circulació del “prana” (l’energia vital) per tot l’organisme, mentre que l’oli essencial penetra a través de la pell i la torna més sedosa, llisa i lluminosa. Una “cura de bellesa” que dóna un aspecte jove i dinàmic.

Excel·lent per a problemes musculars, per a augmentar les defenses, per a nodrir, enfortir el cos, dolor, sequedat i desordres de “Vata”. També per a fatiga, estrès o depressió. Tonifica l’energia vital i els teixits nerviosos i musculars, modera el procés d’envelliment i accelera l’eliminació de productes de rebuig i toxines, estimula la circulació i el retorn venós, alleuja la pesadesa de les cames.

BENEFICIS DEL MASSATGE ABHYANGA:

  • Retarda l’envelliment, elimina la fatiga, indueix al somni, enforteix la pell millorant el seu color i la seva textura, incrementa el sistema immunològic, estimula el sistema glandular del cos, calma les malalties provocades pel desequilibri dels “doshas”, ​​ajuda a relaxar-se físicament i emocionalment.
  • Alleuja la pressió en l’esquena, el coll i les articulacions causada per males postures, esforços i debilitat muscular, així com la rigidesa i tensió muscular. Estimula la circulació.
  • Ajuda a eliminar líquids i toxines, combat la fatiga i dóna energia al cos i afavoreix l’elasticitat i flexibilitat del cos.

L'ús d'olis i essències naturals, resulta d'imprescindible importància per portar l'organisme al seu equilibri natural. És així, que olieja la persona des dels peus fins al cap, i conjuntament amb les maniobres, penetra per cada porus arribant a cada cèl·lula perquè aquestes puguin sanar sessió rere sessió.

TOP