Regala un XEC REGAL a quí estimes i fes que gaudeixi de salud i benestar

Tractaments

L’home vol, com a fi, fer el seu pas en aquest món amb una vida sana, plena i feliç. Sens dubte, la salut és una condició fonamental per a tal fita.

L’aliment adequat, els exercicis i el massatge possibiliten que aquests circulin, ajudant al cos a desenvolupar-se, regenerar-se, eliminant toxines i induint-lo a la relaxació.

Per tant, veiem que el massatge ayurveda té un efecte purificador en l’organisme, mantenint la salut corporal i mental, ajudant els sistemes immunològic, respirtatori, nerviós, endocrí, circulatori, muscular, esquelètic, digestiu i limfàtic. A nivell mental incrementa l’autoestima de la persona, la paciència, el domini d’un mateix, la seva intel·ligència, seny i vigor.

La regularitat d’aquest massatge és la clau per a obtenir el màxim benefici.

Aquesta mil·lenària tècnica hindú és una eina que es troba al vostre abast en el vostre camí cap al benestar FÍSIC, MENTAL I ESPIRITUAL.

Massatge Abhyanga

 • Retarda l'envelliment
 • Elimina la fatiga
 • Indueix al somni
 • Enforteix la pell millorant el seu color i la seva textura
 • Incrementa el sistema immunològic
 • Estimula el sistema glandular del cos
 • Ajuda a relaxar-se física i emocionalment
 • Consulta els detalls del Massatge Abhyanga
El Massatge Abhyanga és un massatge amb olis naturals en tot el cos per a l'enfortiment, purificació i bellesa de la pell i tot l'organisme, així com l'equilibri de la ment.
Veure els detalls del Massatge Abhyanga

Udvartana

És un massatge amb pols, farines, espècies i olis especials per a l'enfortiment de la complexió i el tractament de l'obesitat, així com de problemes derivats per un increment de kapha (cel · lulitis, mala circulació, etc ..).
Veure els detalls del Udvartana Abhyanga

SHIRO ABHYANGA

Es tracta de realitzar un massatge a cervicals, espatlles, coll, cap, cara i orelles. El massatge ayurvèdic shiro-abhyanga forma part de les tradicions familiars a l'Índia.
Veure els detalls del Massatge Shiro Abhyanga

SHIRODHARA

 • Relaxa el cos
 • Millora la memòria
 • Rejoveneix i retarda el procés d'envelliment corporal
 • Millora les digestions
 • Ajuda en el reumatisme
 • Augmenta la consciència espiritual
 • Indicat per migranyes i mals de cap.
 • Consulta els detalls del Massatge Shiro Abhyanga
Es tracta d'una teràpia de purificació i rejoveniment on s'aboca un suau i fi raig d'oli temperat (o calenta) al front perquè flueixin els corrents interns del cap. Aquest tractament és un dels més plaents dins de l'ayurveda, transportant, en pocs minuts a un estat d'èxtasi i de profunda relaxació, amb innombrables beneficis terapèutics.
Veure els detalls del Massatge Shirodhara

TRACTAMENTS BASTI

 • Els tractaments Basti tenen uns beneficis molt amplis.Aquests són els tractaments que realitzem:
 • El kati basti ...... a la columna.
 • El Janu basti ..... al genoll.
 • Hrud basti ...... al cor.
 • Netra basti ..... als ulls.
 • Consulta els detalls dels Tractaments Basti
Es tracta d'una sèrie de teràpies olioses (oleaciones) d'ús extern, en què l'oli medicinal s'aplica i es manté en la zona a tractar. Aquests banys d'olis tebis poden realitzar-se en diferents regions del cos, on, mitjançant diversos recursos s'aconsegueix abocar i contenir oli, perquè aquest actuï gradual i eficaç.
Veure els detalls dels Tractaments Basti

KARNAPURANA

Consisteix a tractar l'oïda amb oli medicinal. Significa omplir les orelles amb oli. Abocant oli en els mateixos, podem millorar el seu funcionament, així com tractar algunes de les seves afeccions.
Veure els detalls del Tractament Karnapurana

NASYA

Consisteix a realitzar una oleació de les fosses nasals per al tractament de desequilibris al cap.
Veure els detalls del Tractament Nasya

PADABHYANGA

Consisteix a realitzar un massatge als peus i és molt especial en ayurveda, tant en el tractament de la malaltia com en el camp de la prevenció. Els peus són una part molt important en el nostre cos. Aquest massatge estimula tots els òrgans del cos i incrementa Ojas, induint a un estat de relaxació.
Veure els detalls del Tractament Padabhyanga

MASSATGE PER A EMBARASSADES

Consisteix a realitzar un suau massatge a la dona embarassada per permetre que l'energia individual ajudi a cos, ment i esperit. Aquestes maniobres suaus enforteixen l'organisme de la dona aportant una cura personal, tant a ella com al futur nadó.
Veure els detalls del Massatge per a Embarassades

SHANTALA: MASSATGE PER A NADONS

És un art molt antic a Orient. Consisteix realitzar un suau massatge al nadó estimulant el seu sistema immune i nerviós, enfortint el seu organisme i afavorint el seu desenvolupament. Hi ha un estudi en els nadons prematurs que guanyen un 40% més de pes amb aquest massatge
Veure els detalls del Shantala, Massatge per a Nadons

MASSATGE DE PINDES

La seva finalitat fonamental és la relaxació del cos i la ment. Les Pindes són unes bosses de roba farcides de diferents elements, entre ells, els habituals són arròs, herbes aromàtiques i plantes medicinals, que s'utilitzen per fer massatges. Els elements de què consti la pinda faran que els beneficis siguin uns o altres.
Veure els detalls del Massatge de Pindes

MASSATGE PUNTS MARMAS

Massatge conegut com marmaterapia i consisteix en l'estimulació d'aquests punts marma amb el massatge provocant efectes beneficiosos sobre una regió específica del sistema cos-ment. Amb aquest massatge es poden controlar els canals i òrgans interns i tractar els doshas. Els punts marma són importants punts de pressió del cos, molt semblants als punts d'acupuntura de la medicina tradicional xinesa. Són els punts on s'uneixen els nervis importants amb altres estructures com músculs, tendons, etc. Aquests punts són els assentaments de "la vida".
Veure els detalls del Massatge Punts Marmas

MASSATGE KANSO

Es tracta d'un massatge tradicional de l'oest de l'Índia, concretament a la regió de Gujarat, on és costum que els nens donin massatge als seus pares i avis als peus utilitzant el Kanso. El Kanso és un bol alquímic compost de cinc metalls. Als peus tenim reflectits tots els òrgans del cos, així com 7 punts marma, per tant, massatge de peus es reflecteix en un benestar en tot el nostre organisme.
Veure els detalls del Massatge Kanso

FIBROMIÀLGIA I FATIGA CRÒNICA

La fibromiàlgia és una malaltia crónica que es caracteritza pel dolor del cos, la fatiga i el dolor dels músculs, les articulacions, els tendons i altres zones del teixit tou. En algunes persones el dolor és general a tot el cos, en altres, el dolor apareix en àrees concretes: als hombros (hombros congelats), als colzes (colze de tenista), o a les mans (túnel carpià).
Veure els tractaments de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica
TOP