Ayurveda

L'ayurveda és la medicina tradicional de l'Índia i la més important. Administrativament, la medicina ayurvèdica està inclosa dins d'una de les tres divisions més importants del Ministeri de Salut i Benestar de la Família.

+ INFO
Coneix els tractaments!

L’ayurveda és la medicina tradicional de l’Índia i la més important. Administrativament, la medicina ayurvèdica està inclosa dins d’una de les tres divisions més importants del Ministeri de Salut i Benestar de la Família. Als països occidentals l’ayurveda funciona com un sistema mèdic alternatiu i complementari de la medicina occidental. Moltes universitats mèdiques occidentals inclouen cursos, postgraus i especialitzacions en ayurveda. Aquesta antiga medicina té més de 5.000 anys d’antiguitat i està reconeguda per l’Organització Mundial de la Salut.

Per a l’ayurveda el cos, la ment i l’esperit estan units i es considera la persona en la seva totalitat, per això es tracta d’una medicina holística. Segons aquesta medicina, el cos està format de tres energies anomenades “doshas”. Quan el seu equilibri natural es pertorba, ja sigui per una dieta o activitat inadequada, com per estrès, l’organisme pateix nombroses alteracions com mals de cap, problemes digestius, dolors articulars, dolor en general, mal estar i tots aquells símptomes que poden derivar en futures malalties. El ayurveda facilita el restabliment de l’equilibri natural de les seves doshas mitjançant massatges, dietes i activitats adequades segons la constitució de la persona. Aquesta constitució es diu “Prakruti” i s’ha de mantenir en el seu equilibri natural al llarg de la vida per a què la persona gaudeixi d’un bon estat de salut.

Si voleu gaudir de les diverses tècniques que ofereix l’ayurveda per a equilibrar el cos, la ment i l’esperit, i tot això dins d’un lloc especial, poseu-vos en contacte amb mi. 

 

TOP